Over Anja

Zorg voor het kwetsbare kind en gezin
Met een jarenlange achtergrond in de jeugd- en gezondheidszorg en onderwijs past Anja Roosendaal kennis en kunde toe in haar werk als trainer, coach en adviseur. Ze begeleidt en ondersteunt professionals in zorg-, onderwijs- en overheidsinstanties in het Sociaal Domein. Zij versterkt de samenwerkingsketen, met oog op optimale zorg en begeleiding voor het kwetsbare kind en volwassenen in een afhankelijkheidsrelatie. Anja adviseert en traint organisaties bij het implementeren en toepassen van de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk geweld. Daarnaast zet ze haar gedegen kennis van regel- en wetgeving in voor de samenwerking met partijen die om het kind en gezin staan.

Werken aan team en groei
Anja tilt teams en professionals naar een hoger niveau. Concrete vraagstukken zet ze om in oplossingen, met de eigen verantwoordelijkheid van het teamlid of professional als uitgangspunt. Doel van haar trainingen en coachingsessies is om de huidige werksituatie onder de loep te nemen en samen werken aan verdere professionalisering, verbeterde samenwerkingen en persoonlijke groei. Teams en professionals gaan met concrete handvatten de deur uit.

Zorgvuldig, integer en resultaatgericht

Anja in de kern
Zorgvuldig, integer en resultaatgericht kenmerken Anja’s werkzaamheden als coach, trainer en adviseur. Anja doorziet individuele en groepsvraagstukken en zoomt effectief in op professionele ontwikkeling en verbeterprocessen. Anja stelt vragen met lef, die tot de kern van de pijnpunten leiden. Met oog en hart voor de mens.

Professioneel
Anja Roosendaal Coaching Training en Advies is geregistreerd in het CRKBO en gecertificeerd trainer Movisie Meldcode huiselijk geweld en Kindermishandeling. Anja is docent Omgangskunde, opgenomen in Register Leraar en opgeleid tot coach voor professionals. Anja is BIG-geregistreerd verpleegkundige. Ze heeft gewerkt als sociaal jeugdverpleegkundige bij de GGD en VKM (afdeling van AMK, nu Veilig Thuis).

Samenwerkingspartners
Gwendolyn Rutten, Insync
Movisie
Wokk, Wetenschappelijk Onderwijs inzake Kindermishandeling voor kinderartsen
Veilig Thuis
Flexflow
Patan Coaching en Training
Nathalie Sie Training & Advies voor professionals
LTAK, Landelijke Training aanpak kindermishandeling
IJsselgroep
Marian van Leeuwen (Programmamanager Zorglandschap)

Meer weten?
Neem contact op met Anja Roosendaal